Om meg

Bli kjent med meg

 

“Caroline er en utrolig behagelig person, og en fantastisk dyktig fotograf! Hun ser sjarm og ekthet i alt fra gråtende barnefjes til rotete kjøkkenbenk, og klarer å videreformidle det til å bli nydelige minner sett gjennom et kamera.”

Ragnhild

 
Fotograf Caroline Strømhylden med datteren, sitter og ser på noe ut vinduet.

Fotografering har de siste årene blitt en stadig større del av mitt liv. Jeg har alltid kjent på et behov for å uttrykke meg kreativt. Det har tatt tid å finne riktig uttrykksform. Gjennom foto får jeg forent min nysgjerrighet på mennesker, interesse for teknikk, og en visuell formidling. 

Jeg er sosial og utadvent - en person som trives i andres selskap. Andre beskriver meg som engasjert, og at jeg går for fullt inn i det jeg skal gjøre - enten det er i form av jobb, frivillig arbeid eller fritidsinteresser. Etter å ha flyttet fra Trøndelag og bodd 12-13 år i Oslo, har jeg nå slått meg ned på Lillehammer. 

I hverdagen setter jeg pris på å benytte mange av mulighetene som Lillehammer har å by på. Enten en tur på fjellet med stisykkelen, eller herlige timer på langrennsski. De allsidige kulturtilbudene i byen gir meg mange positive opplevelser, bl.a som frivillig for Norsk Litteraturfestival og Dølajazz. 

Foto: Ingrid Hokstad

Jeg er glad i å reise, og hovedaktiviteten er da ofte å spise god mat. Heldigvis er dette en interesse som deles av Ingrid, min beste reisepartner og samboer. Hvis vi på reise må velge mellom en av byens severdigheter eller en av byens bra spisesteder, vet du hvor du finner oss! 

 

Min fotografiske stil er hovedsaklig dokumentarisk. Ved å fotografere ikke-planlagte og uregisserte øyeblikk ute i det offentlige rom, har jeg fått verdifulle erfaringer og lært nyttige teknikker som jeg tar med meg når jeg fotograferer konserter, bryllup og arrangementer. Jeg forsøker alltid å formidle stemningen og følelser gjennom bildene mine. 

Fotograf Caroline Strømhylden.jpg

Foto: Ingrid Hokstad

Det var virkelig hyggeligt og føltes det meste af tiden mere som et besøg end at du var der som fotograf.
— Anders, etter familiefotografering en helt vanlig søndag formiddag