Tilbakemeldinger

Nybakte foreldre og baby på fødestua.jpg
Nå har vi sett bildesekvensen to ganger, og tårene spruter! Vi måtte pause den etter 10 sekunder for å hente papir - den var fantastisk!! 

Du har virkelig klart å fange følelsen! Det er så imponerende!
— Elin og Espen

En fødsel en privat og sårbar situasjon, og vi måtte diskutere hva det ville innebære for oss å ha med en ukjent person. Vi måtte være sikre på at det ville gå greit å ha med fotograf uansett hva som skjedde. Mot slutten av fødselen vår oppsto det komplikasjoner, og det var likevel helt uproblematisk at du var der.

Siden jeg ikke er veldig glad i å bli fotografert, måtte jeg tenke nøye gjennom om jeg ville klare å slappe av med et kamera i rommet. Det viste seg å ikke være noe problem, verken under selve fødselen eller like etterpå.

Du er god til å fange følelsene i øyeblikkene, samtidig som vi merker lite til at du er tilstede. Vi satte stor pris på at du var lydhør og ydmyk i forhold til den jobben som jordmødrene og legene gjør. Og så er du et mildt og omsorgsfullt menneske som det er lett å forholde seg til, selv i en slik situasjon som en fødsel.

Vi er utrolig takknemlige for den jobben du gjorde for oss! Bildene av da Tiril kom til verden er fantastiske! Bildene er akkurat sånn vi opplevde den dagen, og alle følelsene kommer tilbake når vi ser på dem - noe vi gjør ofte!

Elin og Espen, foreldre til lille Tiril

 
Da jeg så bildene fra fødselen, oppdaget jeg hvor mye jeg faktisk ikke husket.

Jeg er utrolig glad for at vi har disse bildene. Selv om dette ikke er bilder vi nødvendigvis viser til så mange andre, har de en enorm verdi for oss.

Å se gjennom alle bildene da jeg hadde fått fødselen litt på avstand, var en stor opplevelse. Og så ser jeg fram til den dagen det er tid for å la vår lille datter selv få se øyeblikket da hun kom til verden!

Ingrid, mamma’n til lille Eiva

Nybakt mamma ligger med sin nyfødte datter på brystet.