Om fødselsfotografering

Ta vare på den unike historien om din babys ankomst til verden!

Flere og flere ønsker å ha med seg fotograf på fødestuen. Det er en unik mulighet for å forevige de minneverdige øyeblikkene. Få bilder av høy kvalitet, og unngå stresset med å selv måtte tenke på fotografering. 

Min styrke som fotograf er å fange de spesielle øyeblikkene. Ventetiden, spenningen, gleden, og kanskje også frustrasjonen. Jeg er også opptatt av å være tilstede, men likevel i bakgrunnen. Dette er en tilnærming jeg ofte benytter, ved fotografering både i bryllup, ute på gata og på forskjellige arrangementer. Jeg kommer ikke til å be dere om å se i kamera eller posere på noen som helst måte - jeg vil i så stor grad som mulig fotografere "i det stille". 

Dere kan selv legge føringer dersom det er noe bestemt dere ønsker eller ikke ønsker at skal bli fotografert. På forhånd avklarer vi også hva dere ønsker hvis noe uforutsett skulle oppstå. Etter fødselen får dere alle aktuelle bilder. Antall kan variere, bl.a ut fra fødselens lengde. Ingen bilder vil bli publisert uten deres spesifikke samtykke. 

Siden tid er vesentlig for denne type fotografering, er det fødsler i mitt nærområde som er aktuelt. Jeg bor på Lillehammer, og er åpen for oppdrag både her og på Gjøvik. 

I en slik situasjon er trygghet viktig. Vi må være trygge på hverandre for at dere skal ha en bra opplevelse. Derfor tilbyr jeg selvfølgelig et kostnadsfritt og uforpliktende møte i forkant. Deretter kan dere vurdere om det kjennes riktig. Ta kontakt, og så avklarer vi nærmere.