Tilbakemeldinger

“DU VERDEN!!! Jeg har sett igjennom bildene som snarest nå - og det var kjempeartig! Så mange fine bilder og situasjoner!!”

Peder

Far og sønn leker på gulvet. Far holder omkring den lille gutten og herjer med ham. De smiler og har det tydeligvis gøy.
 

“Herregud så fine bilder Caroline! Jeg ble helt rørt!

Det ble en skikkelig trivelig ettermiddag som vi vil huske! Det var veldig avslappende for oss, vi hadde jo bare en vanlig ettermiddag hjemme. Og de bildene der alle virkelig var helt avslappet ble jo de beste!! Også litt gøy at bestefar kom uanmeldt innom og det ble en veldig fin greie det også!

Med små barn kan man jo alltids bekymre seg for at de skal gå helt i vranglås slik at alle blir slitne og oppgitte. Men dette er jo mye verre i et studio. Det at du var hos oss over noen timer gjorde jo at man vil få muligheten til å se både smil og latter og tårer.

Det er så mange detaljer i bildene, som det tar litt tid før man ser. Man ser den ekte hverdagen og den ekte familien, de gode øyeblikkene, søskenkrangling, oppgitte foreldre, barn som ler, som søler, som turner og tumler. Dette er de ekte familieøyeblikkene slik vi husker dem i hodet vårt. Bildene er fantastiske!!

Det var veldig deilig å få beskjed om at vi ikke trengte å rydde eller vaske eller gjøre noe spesielt! Vi vaska riktignok, men det var mest fordi vi hadde utsatt det alt for lenge - dette ble en god grunn til å få det gjort!”

Ragnhild

En barnefamilie er samlet rundt stuebordet. Mamma hjelper de to eldste jentene med leksene, mens lillebror hopper i sofaen.