PRIS OG FORESPØRSEL

Hva inngår?

Med fokus på å forevige øyeblikkene som oppstår gjennom bryllupsdagen, har jeg gjort det enkelt. Jeg følger dere hele dagen - fra de tidlige forberedelsene og helt til den første dansen. Dere får et ubegrenset antall bilder - dvs alle bilder med verdi - fra hele dagen. Det vil være en blanding av bilder av brudeparet og gjester. Bildene blir levert i digitalt format, og med fri bruksrett. Det vil si at dere selv står fritt til å bruke alle bildene nøyaktig slik dere ønsker; takkekort, lage bilder som skal henge på veggen, poste på internett, osv. Ved publisering av bilder, skal fotokreditering oppgis. Et planleggingsmøte i forkant er naturligvis inkludert.

Pris for heldags fotografering og tilgang til alle bilder med fri bruksrett: kr 25.000,-* 

* Ved oppdrag utenfor Oslo- og Lillehammerregionen tilkommer reisekostnader og evt overnatting. 

 

Bli kjent-samtale - gratis og uforpliktende

Et ledd i bryllupsplanleggingen er å finne fotograf. En fotograf som føles riktig for dere. Det handler både om å finne en bildestil som dere liker, trygghet på levering, og også at man har god kjemi. Fotografen kommer til å være tett på dere store deler av den viktige dagen, og da er det viktig at vi trives i hverandres selskap. 

For å finne ut om jeg er riktig fotograf for dere, kan vi gjerne møtes for en gratis, uforpliktende samtale. Vi kan enten møtes i nærheten av Lillehammer, eller samtalen kan foregå via Skype. Jeg er ofte i Oslo, så det er også mulig å avtale tid for å møtes i Osloområdet. Ta kontakt, så finner vi en tid!

Kontaktskjema finner du her